Still Space Architecture
Still Space Architecture
gap road view night_RED.jpg

Infill Housing

These townhouses were designed as infill development within a sensitive heritage context. The rear of the site has 2 courtyard townhouses with basement carparking. 

These townhouses were designed as infill development within a sensitive heritage context. The rear of the site has 2 courtyard townhouses with basement carparking. 

gap road view day_red.jpg
BACK VIEW_red.jpg
Reuse of industrial building for Infill residential development.

Reuse of industrial building for Infill residential development.

Rear pavillion residence set at the rear of warehouse infill development, providing seclusion and a sunny aspect.

Rear pavillion residence set at the rear of warehouse infill development, providing seclusion and a sunny aspect.